Вітаю Вас Гость!
П`ятниця, 29.03.2024, 15:35
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
[ Нові повідомлення · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: kissyura, Вчитель  
Форум » Поточний навчальний рік » Поточні навчальні справи » Управління освіти Чернівецької міської ради
Управління освіти Чернівецької міської ради
totalДата: П`ятниця, 28.10.2011, 16:31 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Часто ми стикаємось з тим, що при влаштуванні на роботу, нам дають підписати таку формальність, як посадова інструкція. Напевно відсотків 10% тих, кого ми вважаємо занудами, перечитують її, а всі решту від радості, що вже влаштувались на роботу, ладні підписати що завгодно.

В цьому і є наша велика помилка. Адже посадова інструкція – це запорука ефективної і успішної діяльності. Керуючись таким гаслом, управління освіти Чернівецької міської ради, виокремила аж цілу сторінку на своєму інтернет-порталі osvitacv.com, присвячену посадовим інструкціям. Де в будь-який час кожен бажаючий , в режимі он-лайн може переглянути свою посадову інструкцію чи роздрукувати її для себе повторно (перший зразок вручається при вступі на роботу). Таким чином, міське управління освіти, розробило єдині посадові інструкції для всіх навчальних закладів, звичайно, розділивши їх на категорії відповідно до специфіки роботи певної посадової особи.

Перевага полягає в тому, що дані посадові інструкції можуть переглядати всі користувачі порталу, а це і батьки, і учні, і просто зацікавлені особи. Тому, будьте обізнані і впевнені в тому, що ви виконуєте саме ту роботу, за яку вам платять, а не ту, яку хтось не хоче виконувати. Тоді успіх і кар’єрний зріст вам гарантовані.
 
SergДата: Субота, 28.07.2012, 23:01 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (total)
ви виконуєте саме ту роботу, за яку вам платять

Таке враження, що автор цих рядків працює не в Україні, а десь інше. Невже Ви не знаєте, що існує безкінечна можливість доказати вам, що ви не праві, і що саме ви повинні виконати якусь роботу. Де це ви бачили, щоб роботу, яку задає вище керівництво можна було б не виконати? Особливо посилаючись на інструкції. До речі і самі інструкції виписані таким чином, що під любим рядком можна розуміти величезний обсяг роботи.

А якщо вам щось не хочеться робити, то після постійних відвідин ваших уроків, наприклад, завучем школи, а потім детальним їх аналізом, ви з радістю самі запропонуєте свої послуги. А інструкції -- це для оптимістів з Місяця. І не кажіть, що це не так: в мене стаж ось уже 30 років, так що було на що подивитися.
До речі, тих хто виконує тільки свою роботу (по інструкції) довго не тримають, або створюють такі умови праці, що таким працівникам доводиться писати заяву за власним бажанням.

Удачі!
 
Форум » Поточний навчальний рік » Поточні навчальні справи » Управління освіти Чернівецької міської ради
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: